3d miniature i 3D print

3d miniature i 3D print

Spiller du rollespil, så læs med med her.Spiller bordspil så bruger du sikkert mange penge på de populære figurer .Med Hvorfor ikke begynde at få 3D printet custom minis for at gøre spil oplevelsen endnu bedre. Hos os printer vi altid med den stærkeste resin og i højeste opløsning.For at hjælpe dig til at få den ultimative spiller oplevelse når du spiller dit yndlings burde spilOg det er uanset om du spiller Dungeons & Dragons, Pathfinder,, eller har udviklet dit helt eget spil. Uanset hvilket spil Det er så du har valgt at spille så kan vi hjælpe med at 3D printe koster mindes til dig. Vi håber at du vil læse den lille guide til at blive klogere på Hvilke service det er som vi har valgt at give i forhold til 3D print og bordrollespil.

 

3D miniature – bestil dem i 3d print her

 

Mange spørger os hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke har en 3D model. Hvis du virkelig er en feinschmecker er det selvfølgelig således at vi kan lave en fuldstændig customized 3D model til dig i samarbejde med vores tre dygtige 3D print designer. Du skal dog være opmærksom på at dette er en proces som ikke er helt billigt.  Vi også i den senere tid udviklet et koncept og produkt på for dit eget ansigt på de figurer. men hvis du bare almindelig dødelig og spiller et af de meget populære vores spil som Dungeons & Dragons er der rigtig mange steder på nettet efterhånden hvor kan gå ind og lave din egen 3D model. Hvis du går ind på en af disse 3D design sider så kan du hente at designe og tegne og få at købe et 3D print model. Herefter er det blot at gå ind på vores side og bestille dit 3D print. 

 

Processen for at bestille 3D printed custom mins er ret enkel. Du skal først vælge hvilken standard som du ønsker at anbefale altid det tage det dyre resin. Herefter skal du vælge hvilken størrelse den skal have og til sidst farver. Hertil tilføjes din ordre og du kan du uploade din 3d print fil dag og trykke bestil. 

 

Bemærk også at vi meget gerne gemme mængderabat. Det vil sige hvis du køber fem koster minutes for 5% rabat, køber du 10 eller flere koster med stativ så rabat og så kan man ikke selv på det der sker hvis du bestiller 15 eller 20 figurer. Hertil at der er til fri fragt hvis du vælger at bestille for mere end 699 kr. Derfor ser vi også i stigende grad er bordrollespilklubber eller bare bare almindelige vennegrupper Så spiller sammen og som ønsker at få en bedre pris. Ved at bestille sammen og læg den op samlet et sted, så vi i meget nemt kunne opnå en flot mængderabat og ofte gratis fragt. Vi spiller sammen så er i loftet i nærheden af hinanden og derfor kan vi alle sammen spare fragten ved kun at sende alle dyrene et sted hen. Det er også noget vi vores store fans af og det er også godt for miljøet ved jeg ikke taget af Post Danmark eller andre leveringsservice og.ide folk der elsker at spille et spil og så har en god fantasi og det vil vi gerne støtte op om vores 3D print service til custom miniatures. 

 

Tilslut er det bare at skrive at vi håber at høre fra dig og vi glæder os til at høre Hvilket bor du spille din favorit og Hvilket dyr figurer ønsker at få 3D printet til dit univers at koste minutes. Vi sidder altid klar ved telefon og mail og du kan Til enhver tid ringe og få råd og vejledning om vi kan også meget gerne 100% uforpligtende tilbud. Vi ses. 

 

 Endnu engang Tak fordi at du læste med Jeg Håber At du havde fået mig til at læse din lille post som vi har valgt at skrive. Husk at hvis du vælger at klikke på linket denne post så kommer du ind på vores nye flotte Hjemmeside hvor du kan læse meget mere omkring hvad det er vi kan der i 3D fredag og ikke mindst se de flotte billeder af vores Galleriet. her Vil du også finde kontaktinformation mail og telefon hvor bag vores dygtige medarbejdere sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og ikke mindst 3D printet din næste custom miniatures til dit yndlings eventyr i dit yndlings bror rollespil.dk frem til at høre fra dig.