Kølerum til private og erhverv

Kølerum til private og erhverv

Det er almen viden, at glade og tilfredse medarbejdere også er glade, effektive, innovative og positive medarbejdere. Derfor kan det være en rigtigt god investering for din digitale virksomhed at forkæle dine medarbejdere lidt. Det kan du for eksempel gøre ved at give dem mulighed for at tilberede mad og drikke på arbejdspladsen, eller du kan gå hele vejen og implementere en kantine i din virksomhed. På den måde får du mætte og tilfredse medarbejdere, og dine medarbejderes tilbøjelighed til at blive på arbejde i længere tid ad gangen stiger.

Hvis du skal give dine medarbejdere mulighed for at lave mad på arbejdspladsen, er det nødvendigt at have et funktionelt kølerum. Der findes mange forskellige af dem på markedet, og det kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvilket af slagsen, der er optimalt til lige netop dine og dine medarbejderes behov. Her følger to gode råd til, hvad du bør overveje inden du investerer i et kølerum, hvad enten det er til erhvervsbrug eller til privat brug

Tænk over størrelsen på rummet

Der findes kølerum i mange forskellige størrelser. Jo større de er, jo mere mad kan de selvfølgelig opbevare. Dog har et stort kølerum den ulempe, at det bliver væsentligt dyrere at køle rummet ned, jo større det er. Med tidens elpriser kan det derfor være en vigtig økonomisk overvejelse at gå efter et lidt mindre kølerum, end man i første omgang tænker, man har behov for. Med en skarp prioritering af madvarerne i rummet, kan man faktisk tit slippe af sted med at have noget færre kvadratmeter, end man tror, man har brug for til at opbevare sine fødevarer.

Vælg en god lokation

Hvis du skal installere et kølerum, er det vigtigt at vælge den optimale lokation til rummet. Rummet skal gerne ligge i nærheden af et køkken, og skal også gerne være let tilgængeligt for dig og dine eventuelle medarbejdere. Det nytter ikke noget at have et fuldt funktionelt kølerum, der ligger så afsides fra alle de andre aktiviteter i huset eller på arbejdspladsen, at rummet i praksis aldrig bliver brugt. Mennesker er tilbøjelige til at vælge den letteste vej, specielt hvis de er i gang med mange ting på en gang, som medarbejdere i en Tech virksomhed ofte er. Det betyder, at et velplaceret kølerum vil blive brugt ofte, mens et afsidesliggende rum sjældnere vil blive benyttet.