Sådan får du succes med dit næste teambuilding arrangement

Sådan får du succes med dit næste teambuilding arrangement

Det at afholde en fest eller en begivenhed, kan være en svær øvelse for mange. Sidder du i en mindre virksomhed, vil du bare gerne gøre det godt, så din chef og kollegaer bliver glade. Sidder du måske i en lidt større virksomhed og har fået til opgave, at finde på noget til jeres næste teambuilding dag, så skal du igen og imponerer chefen og vise, at du faktisk har styr på det.

Uanset hvordan og hvorledes, så kan det være en stor udfordring for mange at sammensætte det helt rigtige program. Ud over det kan være en svær opgave, så kan det også være en langvarig opgave, da du jo som menig ansat, måske ikke har det helt store netværk indenfor event branchen eller har kendskab til alle de fede typer teambuilding man kan afholde.

 

Tag fat i et teambuilding bureau, der kan hjælpe dig på vej

 

En god start på et teambuilding arrangement ville være, at tage fat i en partner som faktisk har kendskab til det, at afholde events og teambuilding oplevelser. De har nemlig den helt rette viden på, hvordan man sammensætter noget sjovt, spændende og måske endda udfordrende, hvor der kan blive målt og vejet på jeres kompetencer, eller hvor I kan udvikle jeres egenskaber indenfor nogle bestemte felter.

 

Samtidig slipper du også for at ringe til den ene udbyder efter den anden, bare for at få at vide hvad der MÅSKE kunne passe ind til jeres arrangement og det i præcist søger.

 

Måske er du endda også heldig at få en bedre pris, da bureauer som oftest sender mange grupper ud til den samme leverandør og derfor har bedre muligheder for at forhandle en skarp pris til din gruppe.

 

Hos Eventnu lever man af, udelukkende at afholde teambuilding oplevelser for virksomheder og hjælpe dem godt på vej mod det de præcist søger. Her har de udvalgt 35 forskellige teambuilding arrangementer, som de efterhånden med de helt sikre briller på, kan sige at deres kunder elsker.
Her forklarer man også, at en af de vigtigste ting for deres kunder er at få en sjov oplevelse og holde det hele samlet og sparre tiden, så man kan bekymre sig om sine normale arbejdsopgaver.

 

”Vi kan nemlig sikre virksomheder en god oplevelse, sørge for de bliver udfordret i deres ønsker og varetage deres agenda, så de får de absolut bedste betingelser. Der er nemlig mange ting man kan overse, hvis man ikke er vant til at afholde teambuilding og det er de ting, vi kan sikre, bliver varetaget ordentligt.”