Vælg grønnere virksomhedsdrift

Vælg grønnere virksomhedsdrift

OplevNaturen.dk bringer spændende blogindlæg om bl.a. bæredygtighed og grønnere virksomhedsdrift. Læs mere om bloggen her.

 

OplevNaturen.dk kan du læse om bl.a. bæredygtighed og grøn omstilling. Alle virksomheder i 2021 forholder sig til den grønne omstilling på den ene eller anden måde, og der findes mange forskellige måder at hjælpe med at løfte ansvaret på. Selv mindre virksomheder, som ikke arbejder inden for byggeri, industri eller energi kan gøre meget for at skubbe fremtiden i den rigtige retning. Man kan fx tænke over, hvilke samarbejdspartnere og leverandører, man arbejder med. Har de styr på deres klimaregnskab, og er der mulighed for at finde grønnere produkter, materialer og leverandører? Når man tænker på selve virksomhedens drift, så kan man også fx tænke over virksomhedens frokostordning. Der findes mange moderne frokostordninger, som leverer grøn og sund mad hver eneste dag. På den måde kan man både sikre sig et mindre Co2 aftryk og samtidig forbedre sine medarbejderes sundhed og helbred. Det kan være inspirerende for mange at opleve, hvordan sund og grøn mad kan smage godt og være nærende. Det er ikke alle, der endnu har opdaget det grønne køkken, og det er også en vigtig del af den grønne omstilling. Fødevareindustrien forurener enormt meget, og plantebaseret mad er langt mindre skadeligt for klimaet end kød- og mejeriprodukter.

Læs mere på siden

Teknologi spiller en vigtig rolle i manges liv i dag, da vi alle på den ene eller den anden måde er afhængige af den. Selvom det måske kan lyde modsætningsfyldt, så findes der masser af teknologi, som kan bringe os tættere på naturen og hjælpe os til at forstå den. Der findes fx applikationer, som kan hjælpe til at lære at genkende fuglelyde, så du kan vide, hvilke fugle der kvidrer, når du går en tur i skoven. Der findes også svampesamler apps til smartphones, som kan hjælpe til at skelne de giftige fra de spiselige svampe. Dette er blot nogle få eksempler, men der findes mange eksempler på, hvordan teknologi kan hjælpe til at udvikle et sundt vaneforhold til naturen. Søger du information om forholdet med teknologi og natur, så kan du læse masser af blogindlæg på OplevNaturen.dk. Her kan du også læse om fiskeri, og hvad for noget nyt teknologisk udstyr der findes til lystfiskere. Der bliver hele tiden udviklet nye spændende oplevelser, og det kan være svært at følge med, hvis man ikke har adgang til en god blog, der bringer et overblik. Hvis du interesserer dig for fiskeri, og du gerne vil finde nye gode fiskesteder til bl.a. havørred, så kan du læse mere på siden.