Hvilke brands er de mest populære inden for printere?

Hvilke brands er de mest populære inden for printere?

Markedet for printere er i dag enormt. Printere findes i mange former og prisklasser, men som enhver anden produkttype, er det ikke alle printere, der er pengene værd. Nedenfor finder du en liste over de fire printere, som er mest populære blandt danskerne.

Brother

 

Brother Industries er en japansk elektronikvirksomhed, som blandt andet specialiserer sig i computere, symaskiner, faxmaskiner og printere. Brother har gennem tiden udsendt et væld af funktionsdygtige printere, og deres maskiner fremgår regelmæssigt på diverse lister over verdens bedste modeller.

 

Epson

 

Seiko Epson Corporation har som Brother Industries sit hovedsæde i Japan. Epson er blandt verdens største printerfabrikanter, og deres sortiment omfatter både laserprintere, farveprintere og alle andre former for printertyper. Som modellerne fra Brother hyldes Epsons printere ofte for deres holdbarhed og deres brugervenlige sammensætning.

 

Canon

 

Canon Inc. er som Epson og Brother en japansk virksomhed. Canon kendes særligt for deres kameraer og kameraudstyr, men i nyere tid er Canon også begyndt at producere printere til professionelle såvel som til private. Canon er ét af danskernes foretrukne printer-brands, og i dag findes der en lang række forhandlere, som udbyder både printere, blækpatroner og andet printerudstyr fra Canon. Hvis du søger nogle nye Canon printerpatroner, kan du med fordel besøge Tonerlands hjemmeside. Tonerland har langt de fleste af de patroner, som gennem tiden er blevet fremstillet til Canons printere, så der er en god sandsynlighed for, at deres udvalg omfatter de patroner, som du søger.

 

HP

 

HP er en forkortelse for Hewlett-Packard Company, et stort IT-firma, som holder til i Palo Alto i Californien, USA. Firmaet sælger både software, diverse IT-ydelser, computere og printere. HP stod i 1987 bag verdens første farveprinter, og siden da har de produceret en lang række både simple og avancerede modeller, hvoraf størstedelen er blevet fremragende modtaget blandt både private brugere og branchefolk.